Vraag direct offerte!

Veelgestelde vragen

Psst.. Misschien staat je vraag er wel tussen! Zoniet? Aarzel niet en contacteer ons.

Op elke vraag hebben wij een.. antwoord!

Heb jij ook vraag?

Algemeen

De prijs is afhankelijk van het pakket dat jij kiest. Wij van Markweb ontwerpen, ontwikkelen en beveiligen jou website helemaal zelf. De kwaliteit van jouw website staat hoog in het vaandel bij Markweb. Wij maken gebruik van de meest recente technologieën en software, om jouw bezoekers de beste ervaring te geven op jouw website.
Bij de websites die wij opleveren krijg jij standaard een content management systeem (Umbraco CMS). Met deze beheeromgeving ben jij in staat om content te bewerken op jouw website. Daarnaast kun je nog meer coole dingen met onze beheeromgeving zoals foto's, teksten, slideshows, knoppen, subpagina's aanmaken. Met onze unieke GRID editor kun jij de layout van je subpagina's zelf indelen. Je kunt ook onbeperkt gebruikers toevoegen aan jouw beheeromgeving en hun rechten aanpassen.
Markweb ontwikkelt websites in ASP .NET. Deze framework van Microsoft wordt ook door bekende instanties gebruikt. Dus jij wordt voorzien van de meest geavanceerde technieken. Wij hebben mensen met de juiste kennis in huis, om jouw website vloeiend, flexibel en super snel te maken voor jouw bezoekers. Test onze website snelheid eens! ;-)

Websites

Bij dit speciaal op maat gemaakt pakket komt een lang traject om de hoek kijken. Dat betekent dat er een grafisch ontwerp en functionaliteiten op maat worden gemaakt. Afhankelijk van jouw eisen kunnen wij een geschatte levertijd geven. Over het algemeen duurt de ontwikkeling van een custom website 2-3 maanden.
Bij een Special website pakket wordt jouw grafisch ontwerp op maat gemaakt. Afhankelijk van jouw eisen die bekend worden tijdens het intakegesprek, kunnen wij een geschatte levertijd geven. Houd er rekening mee dat het een geschatte levertijd is en dus kan afwijken. Over het algemeen is de levertijd van dit pakket 4-6 weken.
Een Basis Website pakket kan binnen 2-3 weken opgeleverd zijn. Een exacte levertijd kunnen wij pas geven als wij een offerte hebben opgesteld voor jouw website.
Tijdens de oplevering van jouw website krijg je altijd een handleiding. Mocht je er niet uitkomen of heb je opmerkingen/vragen dan kun je ons altijd telefonisch of per email bereiken. Bij complexere vragen bieden wij ook hulp op afstand aan. Wij maken dan gebruik van TeamViewer. Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord!

Marketing

Als ondernemer zal je vast aan alles gedacht hebben, maar aan online marketing wordt niet zo snel gedacht. Het is 2020 en het is belangrijk om ook digitaal vindbaar te zijn. Hiermee trek je dus zowel lokaal als digitaal je bezoekers aan. Online marketing kan dus een enorme boost geven aan je onderneming.
Bij ons wordt niets uitbesteed, dus ook de marketing niet. Wij beheren, schrijven en doen de marketing geheel zelf. Wij werken eerst samen met jou een plan uit. Hierin proberen we het maximale te halen uit jouw marketing campagne. Het doel is om niet alleen jouw marketing een boost te geven, maar ook mee te denken aan de groei van jouw onderneming. 2 vliegen in 1 klap, vind je niet?

Staat jouw vraag er niet tussen?

Dan gaan wij dat voor jou oplossen!

Bij een website komen veel vragen naar boven! Zoveel vragen dat niet alles op één pagina past.. Wij willen natuurlijk dat jouw vraag wel beantwoord wordt. Aarzel niet om je vraag te stellen! Contacteer ons vandaag nog en wij reageren zoals gewoonlijk binnen 3 uur. Je kunt ons uiteraard ook bellen mocht je dat prettiger vinden. Tot gauw!

Neem contact met ons op