Vraag direct offerte!

Behaal een hoger positie in de Google resultaten met onze SEO specialisten

De (mark)eteers van Markweb krijgen het voorelkaar!

Wij maken jouw website SEO klaar met SEO Ready!

Met dit pakket gaan we jouw website SEO vriendelijk maken. Dat betekent dat er diverse koppelingen worden gemaakt aan jouw website, zodat jij alle statistieken 24/7 kunt monitoren. Dit is erg belangrijk, want wil je hoger op de Google resultaten lijst komen dan heb je statistieken nodig. Uiteraard moet Google Bot jouw website en pagina's kunnen vinden. Dit regelen we voor jou in dit pakket. Jij maakt straks gebruik van onze 100% unieke ingebouwde tools. Hiermee maak je met 1 klik een sitemap aan en kun je alle SEO data invoegen. Uiteraard kun je dit ook aan ons uitbesteden! 

Eenmalig: €400,-

  • UNIEK: Inclusief onze sitemap, robots.txt en SEO generator!
  • Koppeling en instellingen - Google Analytics
  • Koppelen en instellingen - Google Seach Console
  • Koppeling en instellingen - Google Mijn Bedrijf
  • ACTIE: Eenmalig vullen van alle metadata op je website (elke pagina)
  • Sitemaps en robots.txt file gereed maken voor Google bot

Jouw website staat klaar voor SEO optimalisatie!

 

Wat doen wij precies in dit pakket?

Dit pakket is bedoeld voor dé websitehouder die een frisse start wil maken met zijn of haar website. In dat geval regelen wij alle noodzakelijke koppelingen voor jouw website. Koppelingen aan jou website zoals, Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf. Daarnaast zullen we ook elke pagina meteen vullen met metadata die belangrijk zijn voor jouw website. Denk hierbij aan trefwoorden, meta beschrijvingen, meta titels en meta afbeeldingen. Met dit Ready pakket is jouw website straks echt Ready!

Waarom toch kiezen voor SEO optimalisatie?

 

Een website zonder SEO is een winkel zonder postcode!

Helaas zien we vaak nog websitehouders die ervoor kiezen om toch geen SEO optimalisatie te doen. Het is een essentiële stap in de goede richting. Dankzij SEO optimalisatie wordt jouw website "Google vriendelijker" en zul je hoger en sneller in de resultaten verschijnen. Het gevolg hiervan is uiteraard dat jouw website meer bezoekers, aldus traffic genereert. Als marketeers en E-commerce specialisten kunnen we gerust zeggen, een succesvolle website begint bij een goede SEO. De basis moet er zijn voor de toekomst van jouw website. Markweb helpt je daar graag mee. Met onze expertise en enthousiasme staan wij te popelen om jouw website succesvol te maken op Google!

SEO optimaliseren? Laat dat door Markweb doen!

Veel bureau's tegenwoordig laten je niet het proces zien. Daardoor weet jij als klant vaak niet wat er achter de schermen met jouw website gebeurt. Bij Markweb doen we het lekker anders! Wij nemen je mee tijdens het proces en vragen altijd om jouw mening. Daarnaast geven wij 24/7 hulp en rapporteren altijd alle resultaten. Wij zijn erg transparant hierin. Bij bijzonderheden mag je ons altijd contacteren!

 

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen? Neem dan direct contact met ons op en wij reageren meteen terug! Meestal reageert Markweb binnen 3 uur terug, dat is pas service!

Neem contact op!

OF

Vraag offerte aan!