Vraag direct offerte!

Behaal een hoger positie in de Google resultaten met onze SEO specialisten

De (mark)eteers van Markweb krijgen het voorelkaar!

Geef jouw website een SEO boost met het Expert pakket!

Geef jouw website een SEO boost! Dit pakket bevat alle elementen uit het Ready pakket. Daarnaast nemen een hele dag de tijd voor jouw website. Om te beginnen koppelen we eerst alle platformen aan jouw website. Uiteraard moeten we bepalen waar je op dit moment staat in Google. Hiervoor doen we een 0-meting. Daarna zetten we onze marketeers aan het werk en zoeken de juiste trefwoorden voor jouw website. Uiteraard in overleg met jou! We nemen jou mee in het hele proces, zodat ook voor jou alles duidelijk is. Als kers op de taart vullen we ook nog eens elke pagina met belangrijke metadata.

Eenmalig: €850,-

Belangrijk gesprek (interview)

Om de SEO optimalisatie uit te kunnen voeren moeten we jouw dienst(en), branche of product van top tot teen kennen! Daarom plannen wij een telefonisch gesprek in met jou. Het doel van dit gesprek is om informatie te vergaren over jouw website. Als doel willen wij genoeg trefwoorden verzamelen, zodat we jou landingspagina's kunnen volproppen met zeer belangrijke metadata!

 

Nul-meting & Vooronderzoek

Nadat wij alle informatie hebben die wij moeten hebben zullen we een nul-meting starten. Dit houdt in dat wij op dat moment gaan kijken hoever je staat op Google en wat de overige statistieken zijn. Met deze nul-meting kunnen wij beter de trefwoorden en andere metadata afstellen. Zeer belangrijk onderdeel van dit pakket.

 

Landingspagina's vullen met metadata en backlinks

Wat veel bureau's niet weten is dat keyword stuffing (wangedrag met trefwoorden) wordt afgestraft door Google. Daarom vullen we jouw landingspagina's zorgvuldig met de belangrijkste trefwoorden. Daarnaast zullen we ook backlinks voor je aanmaken op de website, zodat het proces om hoger in Google te komen wordt versneld. Wij vinden het ook belangrijk dat jij als websitehouder alles moet mee maken. Wij nemen jou lekker mee in het proces en doen rapportage van alle verbeterde content!

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen? Neem dan direct contact met ons op en wij reageren meteen terug! Meestal reageert Markweb binnen 3 uur terug, dat is pas service!

Neem contact op!

OF

Vraag offerte aan!