Vraag direct offerte!

Facebook ads

Hét platform met miljarden gebruikers.. Jij wil toch ook zoveel klanten?!

Wacht niet langer en begin vandaag met de groei van jouw bedrijf!

Facebook, het platform met meer dan miljarden "klanten"!

Het is 2020! Dat betekent dat digital marketing enorm is gegroeid. Wist jij dat Facebook hét ultieme marketing platform is voor veel e-commerce bedrijven? Facebook maakt het voor adverteerders makkelijk en goedkoop. Kies uit verschillende doelen die jij wil behalen aan de hand van je marketing. Of het nou gaat naamsbekendheid, brand awareness creëren of sales genereren. Facebook heeft het allemaal!

Nog meer weten? Lees gauw verder!

Startup in de e-commerce

  Als startup in de e-commerce is het noodzakelijk om brand awareness te creëren. Dankzij onze expertise weten wij precies wat een startup nodig heeft. Wij stellen je Facebook af, zodat je ROI zo hoog mogelijk is!

Creëer brand awareness

  Facebook heeft meer dan miljard gebruikers per dag. Het is het ultieme platform om jouw product ten toon te stellen aan de wereld! Zowel als nationaal als internationaal kan jouw product een doorbraak meemaken!

Genereer sales wereldwijd!

  Veel bedrijven gebruiken Facebook Ads voor hun marketing. Dit zijn niet alleen e-commerce bedrijven.. Zo kun je ook bijvoorbeeld mensen naar je atelier uitnodigen! De grote bedrijven zijn al begonnen. Doe jij ook mee! Neem dan contact met ons!

Geintresseerd en wil jij ook zo snel mogelijk beginnen met adverteren?!

Vele zijn je al voor. Waarom zou jij niet beginnen met Facebook marketing? Met onze deskundigheid kunnen wij jou voorzien van de juiste campagnes, teksten en strategieën. Geheel op maat gemaakt om jouw visie en doelen te behalen. Een pakket duurt bij ons drie maanden, want dan pas is jouw Facebook Pixel opgeladen en klaar om goed sales te genereren. We nodigen je uit voor een intake gesprek. Dit gaat per video verbinding, want dat is het makkelijkst ook voor jou! We bespreken wat jouw doel is en wat je het liefst wil behalen in een bepaalde periode. Daarna kan het werk beginnen! 

 

Wat doen wij voor je?

  • Facebook pixel installeren op je website.
  • Teksten en progressie analyse.
  • Maandelijks een rapport van al je campagnes.

En nog veel meer! Vul het contactformulier in en neem meteen contact met ons op! Wij reageren meestal binnen 24 uur. 

Neem contact met ons op!