Vraag direct offerte!

Welkom in de keuken van..

Markweb!
Hoe het ooit begon..

Hoezo, markweb?!

Je zal vast met de vraag zitten "hoe komt het dat wij Markweb heten?" Het antwoord op deze vraag bevat een geweldig stukje creativiteit. Let maar eens op.. het woordje "Markweb" is afkomstig van onze slogan. Onze slogan luidt: "Gemaakt door Mark, via het web, voor jou!". De slogan is af te leiden uit het feit dat wij zowel marketing (mark) services als websites bouwen (web) aanbieden. Na een lange periode in de E-commerce en marketing branche besloot Khalid om zijn passie en visie te volgen, namelijk een internet/marketing bureau beginnen! Vol passie en creativiteit wil hij zijn plicht vervullen als webdesigner en marketeer!

foto over ons
Het helden verhaal van Markweb,

Onze taak, jouw visie & doelen!

Zet je schrap voor het helden verhaal van Markweb. Met de superheld(en) in ons team zal Markweb ervoor zorgen dat jouw visie en doelen worden behaald! Veel ondernemers, klein of groot, bekend of onbekend kampen met twijfels tijdens het bouwen van een website. Stemmetjes zoals, "Voor welk GRID layout moet ik nou kiezen?", "Welke structuur wil ik hebben in mijn website?". "Hoe kom ik aan een goede, maar voordelige logo?" en de vraag die het moeilijkst blijft.. "Welke kleuren moet ik kiezen voor mijn web design?". Wij weten precies wat jij zoekt in een website. Wij begeleiden je bij ieder aspect binnen dit traject. Kom je er niet uit? De helden van Markweb staan tot uw dienst! Net zoals jij een doel voor ogen hebt met jouw website, hebben wij die ook. Ons doel is ervoor zorgen dat jij als onze klant niks tekort komt bij ons. Een glimlach op een gezicht na goed resultaat is goud waard!


Het team is ook nog eens gespecialiseerd in het gebied van marketing en E-commerce! Dat is pas handel.. Jij als klant kan al jouw marketing aan ons over laten. Je weet meteen zeker dat jouw marketing zich in goede handen bevindt. Markweb zorgt ervoor dat de kwaliteit van jouw website gewaarborgd blijft en dus hoger op de lijst komt van Google en andere zoekmachines. Wil jij Facebook, Instagram of Google advertenties draaien? Markweb kan daar zeer zeker wat mee! Scroll verder naar beneden en aanschouw de kracht van Markweb.

Ons geweldige team!

Wat biedt Markweb aan?

De complete lijst aan services die jouw onderneming snel laat groeien!

Website development & Webshop

Kies een pakket die bij jou past en wij doen derest. Unieke webdesign, GRID layout en nog veel meer leuke dingen!

SEO optimalisatie

Markweb maakt jouw website zoekmachine vriendelijk. Wil je dit regelmatig zelf optimaliseren of een abbonement bij ons afsluiten? Dat kan allemaal!

Responsive & Performance

De websites die wij leveren zijn altijd responsive, flexibel, snel en gebruikersvriendelijk. Onze websites zijn toegankelijk op tablets & smartphones!

Facebook Ads

Ben jij een ondernemer en wil je naamsbekendheid creëren of meer sales? Markweb is gespecialiseerd in Facebook Ads!

Google Ads

Google is de meest populaire zoekmachine van de eeuw! Laat je onderneming sneller groeien door Google ads aan ons uit te besteden.

Amazon

Amazon groeit nu nog sneller dan voorheen. Wij begeleiden je tijdens je E-commerce avontuur op Amazon!

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen? Neem dan direct contact met ons op en wij reageren meteen terug! Meestal reageert Markweb binnen 3 uur terug, dat is pas service!

Neem contact op!

OF

Vraag offerte aan!