Vraag direct offerte!

Zoekbalk

Met dit zoek algoritme op jouw website maak je het de bezoekers een stuk makkelijker! Ideaal voor websites met veel pagina's en informatie.

Laat bezoekers makkelijker navigeren!

Veel bezoekers vinden het fijner om op trefwoorden te zoeken op jouw website. Met onze slimme zoekfunctie kun jij dat realiseren. Veel web bouwers bieden geen zoekfunctie aan of hebben een statische zoekbalk. Wij doen het anders. Wij maken de zoekbalk passend bij jouw design, zodat alles goed uit de verf komt! 

Prijs: €12,99 per maand

Is jouw website groter dan 20 pagina's?! (inclusief sub-pagina's)

Dan is een zoekfunctie onmisbaar! Uit onderzoek is gebleken dat het voor de conversie veel beter werkt als je klanten laat zoeken op trefwoorden. Wij kunnen de zoekfunctie ook op maat schrijven, zodat jij kunt inschakelen waar wel of niet op gezocht mag worden. Wil jij alleen dat mensen kunnen zoeken op nieuwsberichten? Dan kun jij dat via de beheeromgeving in- en uitschakelen. Werkt allemaal simpel en heel goed! 

Voor een zoekfunctie met aangepaste functionaliteiten vragen wij €45,- per uur om de functionaliteit te ontwikkelen. Na realisatie van de software geldt de normale abonnement prijs.

Wacht niet langer en vraag direct een..

Offerte!