Vraag direct offerte!

Go fast landingspagina

Met deze module heb jij tijdens de ontwikkeling van jouw website een landingspagina in bezit. Hiermee kun je bezoekers alvast informatie geven over jouw website!

Wat doen wij voor je in deze module?! 

Wij leveren de landingpagina meteen op. 24 uur nadat jouw content is aangeleverd is jouw landingpagina online! Wij vragen van jou een logo (als je er één hebt), 1 alinea tekst en jouw contact gegevens.

 

Hoe ziet zo een landingpage eruit, wat krijg ik allemaal?

De landingpage is een statische HTML-pagina met een mooi ontwerp. Op de landingpage staat jouw logo, contactgegevens en 1 alinea tekst. Verder maak je het mogelijk om alvast vindbaar te worden op het web, zodat als jouw website volledig af is, je een beetje naambekendheid hebt gecreëerd. 

Wacht niet langer en vraag een..

Offerte!

Haast, maar je website is nog in ontwikkeling?!

Wij hebben de perfecte oplossing bedacht! Net als een huis bouwen is een website niet in 1 dag klaar. Wij hebben er begrip voor en daarom presenteren wij de Go Fast landingpagina module! Met deze module maken wij een statische landingpage voor je aan. Hierdoor kun je alvast beginnen met SEO optimaliseren of digital marketing. Ondertussen bouwen wij jouw website!

Prijs: eenmalig €200,-