Vraag direct offerte!

Contact formulieren

Laat klanten makkelijker contact met je opnemen via de website. Het is bewezen dat hoe makkelijker een klant contact met je kan maken, hoe meer kans op een tevreden klant.

Houd contact met jouw bezoekers!

Jouw website kan mooier dan mooi zijn, maar bezoekers moeten contact met je kunnen zoeken. Verleid bezoekers om contact met je te zoeken met deze contactformulieren module. Klanten hebben soms toch liever een formulier invullen in plaats van bellen.. Maak het makkelijk voor je bezoekers! 

 

Voeg onbeperkt contactformulieren toe aan je pagina's!

Customized formulieren?! Dat kan bij Markweb!

Customized forms met een uniek design!

Contactformulieren kunnen simpel zijn, maar in 2020 doen we dat anders! Naast normale statische contactformulieren, bieden wij ook de mogelijkheid om een uniek contactformulier voor jou te ontwerpen. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld een offerte formulier extreem aantrekkelijk maakt voor klanten. Neem een kijke op onze eigen website. Wij maken gebruik van customized contactformulieren. Op deze manier kun je extra leven en sfeer blazen in jouw website! 

Bij Markweb denken we aan alle details..

Om de beveiliging van jouw website evenals de privacy van jouw bezoekers te waarborgen, worden de formulieren niet opgeslagen in de database van jouw website. Wij hebben ervoor gekozen om een functie in te bouwen, zodat jouw formulieren rechtstreeks met een veilige verbinding naar jouw mailbox worden gestuurd.

 

Wacht niet langer en vraag een..

Offerte!