Vraag direct offerte!

Blog

Blogs zijn écht van deze tijd! Dankzij onze Blog module kun jij met een paar klikken op de muis, blogs plaatsen! Compact, snel en handig!

Het beheren van jouw blogs is heel eenvoudig..

Met de blog module kun jij blogs schrijven. Daarnaast kun je ook foto's toevoegen in je blog. De nieuwste blogs worden op een rijtje gepresenteerd en de oudere blogs komen in de twee pagina terecht. Het is een overzichtelijk syteem, zodat jouw bezoekers makkelijk kunnen scrollen. Bovendien bevat jouw Blog tags! Deze tags helpen mee met de vindbaarheid van jouw website op Google. Bezoekers kunnen reageren op jouw blogs en reageren op elkaar! Klik hier voor een voorbeeld!

Jouw blog presentatie is voorzien van een afbeelding, auteur, publicatie datum, intro tekst en tags.

Vraag direct een..

Offerte!

Houd je bezoekers nieuwsgierig en ga bloggen!

Nee, niet vloggen, maar bloggen! Een blog is goed voor SEO van jouw website, maar dient natuurlijk voor je bezoekers. Creëer een community en nodig nieuwsgierige bezoekers uit naar je website door middel van een leuke blog. Presenteer jouw expertise of schrijf een grappige anekdote, jij bepaalt wat er in jouw blog komt! Deze blog komt in een uniek design passed bij jou website. Via de beheeromgeving kun jij in een paar simpele stappen blogs schrijven en publiceren op de website.

Prijs: €45,99 per maand