Vraag direct offerte!

Mdules om jouw website te perfectioniseren.

Je wil toch dat ene kleine beetje extra.. Bekijk hieronder watvoor modules we aanbieden.

Modules die wij leveren

Hoe kun je ons onderscheiden van andere web bouwers? Dat is makkelijk.. Wij maken onze eigen functionaliteiten voor jouw website! Daarom kun je Markweb een ambachtelijke web bouwer noemen. Wil jij iets op maat laten maken voor jouw website? Markweb doet dat eventjes! 

Voeg onbeperkt knoppen aan je pagina's, scherm pagina's af voor bezoekers, voeg fotolijsten toe, slideshows, uitgebreide zoekfuncties en dat is nog niet alles! Bekijk hieronder ons compleet aanbod. 

Bij de Special Website pakket zijn ALLE modules inbegrepen!

Reviews

Met de review module kun je mensen een mening geven! Hoe meer reviews klanten kunnen achterlaten op je website hoe aantrekkelijker je website wordt. Inclusief 5 star rating optie.
Reviews

Contact formulieren

Laat klanten makkelijker contact met je opnemen via de website. Het is bewezen dat hoe makkelijker een klant contact met je kan maken, hoe meer kans op een tevreden klant.
Contact formulier

Live chat

Met deze module maak je het mogelijk om live te chatten met je klanten! Klanten kunnen sneller antwoord verwachten op hun vragen en dat maakt je website klantvriendelijker.
Live chat

E-mail marketing & nieuwsbrief

Wij helpen jou bij het opzetten van een marketing campagne via Email. Stuur nieuwsbrieven of marketing naar al je klanten met 1 simpele druk op de knop!
Email marketing

Zoekbalk

Met dit zoek algoritme op jouw website maak je het de bezoekers een stuk makkelijker! Ideaal voor websites met veel pagina's en informatie.
Zoekbalk

Go fast landingspagina

Met deze module heb jij tijdens de ontwikkeling van jouw website een landingspagina in bezit. Hiermee kun je bezoekers alvast informatie geven over jouw website!
Go fast landingspagina

Foto album

Een geweldige slide show met de perfecte foto's voorop! Maak albums aan voor jouw foto's en maak je gallerij overzichtelijker dankzij onze foto album module!
Foto album

Blog

Blogs zijn écht van deze tijd! Dankzij onze Blog module kun jij met een paar klikken op de muis, blogs plaatsen! Compact, snel en handig!
Blog

Nieuws overzicht

Wil jij bezoekers ook op de hoogte houden met de laatste nieuwtjes? Dan is dit de perfecte module voor jouw website!
Nieuws overzicht

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen? Neem dan direct contact met ons op en wij reageren meteen terug! Meestal reageert Markweb binnen 3 uur terug, dat is pas service!

Neem contact op!

OF

Vraag offerte aan!