Vraag direct offerte!

Het CMS van de toekomst, Umbraco

Met het umbraco cms ben jij in staat om zelf je website te beheren

Award van Umbraco in 2019 en 2020
Met meer dan 500.000 actieve gebruikers

Het CMS dat alsmaar awards blijft winnen.

Het Umbraco CMS mocht in 2019 met 3 prijzen naar huis. In november won Umbraco goud als het beste CMS in de Reader Choice Awards. Eerder dit jaar heeft Umbraco ook nog eens de Futur Unicoin Award van Digital Europe gewonnen. Verder werd het Umbraco CMS in 2019 uitgeroepen tot beste enterprise CMS. 

Umbraco, dat is wel zo handig!

Met Umbraco beheer JIJ je eigen website.

Bij de websites die wij leveren maken we gebruik van Umbraco 8. Dit is de nieuwe en dus meest stabiele versie Umbraco! Het CMS is makkelijk te bedienen en is gemaakt om overzicht te creëren. Met enkele knoppen via het backoffice heb jij zo de content op je website gewijzigd. Uiteraard controleert het systeem ook nog een voor jou of je alles goed hebt ingevuld! Heb je een fout gemaakt ergens? Dan voorkomt het systeem dat je die fout maakt en geeft je een waarschuwing. 

 

500.000 actieve websites met dit CMS!

Wij geloven er heilig in dat CMS het internet zal overnemen. Grote bedrijven maken de overstap naar het Umbraco CMS en wij volgen hen daarin, want waarom niet! Zo maken wereldorganisaties zoals Heinz, Peugeot en het witte huis in USA al gebruik van dit CMS. Dit CMS heeft oneindig veel mogelijkheden en is daarom zeer in trek bij bedrijven en overheden!

 

 

 

Teveel mogelijkheden, we zetten ze even neer!

Uiteraard kunnen wij ook op maat functionaliteiten voor je maken! Neem contact met ons op voor verdere informatie. Komtie dan!

 

 

  • Oneindig teksten & afbeeldingen plaatsen of wijzigen
  • Pagina's uitbreiden
  • Maak slideshows aan
  • Links aanmaken of vervangen
  • HTML componenten plaatsen
  • Header en footer content aanpassen
  • Verwijs naar social media
  • Opsommingen maken (zoals ik nu doe :D)
  • En nog zoóveel meer, neem contact met ons op en wij sturen je de volledige lijst op!

 

 

 

Waarom toch kiezen voor ons CMS?

 

Naast websites ontwikkelen en designen zijn wij ook actief en betrokken in het security aspect van websites op het internet. Privacy en gevoelige informatie van onze klanten zijn prioriteit. Naast het feit dat Umbraco 8 extreem goed beveiligd is, doen wij nog een schepje bovenop. Markweb zorgt ervoor dat jouw website immuun is voor hackers en cyber criminelen. 

 

Met regelmatige updates komen wij eens in de zoveel tijd bij je aankloppen om te controleren of alles nog waterdicht is. 

 

Het kost maar 2 klikken om iets te wijzigen!

Wijzigen, op slaan en klaar is kees! Binnen enkele seconde staat jouw content op jouw website. Lekker makkelijk allemaal!

Neem contact op!

OF

Vraag offerte aan!