Vraag direct offerte!

Laat je webshop 

professioneel 

bouwen door ons!

veilig, robuust, seo geoptimaliseerd en extra marketing services!

Of je nou een webshop wil hebben voor je merchandise, een fietswinkel, een pizzeria noem het maar op! Wij bieden de juiste oplossing voor al jouw wensen. Met ons perfecte beheeromgeving kun jij makkelijk prijzen, productbeschrijvingen, afbeeldingen en nog veel meer wijzigen. Daarnaast heb je ook nog eens een kant en klare SEO geoptimaliseerde webshop recht voor het oprapen! Wie wil dat nou niet? Wij doen er alles aan om jouw webshop succesvol te laten worden!

Vraag direct offerte!
Foto van Merchello op Umbraco CMS

Inclusief deze modules GRATIS, gebouwd voor jou

SEO geoptimaliseerd

Zoekmachine vriendelijk. Beland hoger op de google lijst!

Product beheer

In één ogenblik alle prijzen en product informatie aanpassen!

Voorraad beheer

Met het systeem houd je makkelijk bij wat niet meer op voorraad is!

Kortingen

Deel kortingcodes of kortingbonnen uit! Trekt meer klanten..

Bestellingen beheren

Bekijk alle bestellingen en verander de bestel status waar nodig!

Extra

Marketing services en modules op maat ontwikkelen.

Ontwikkeld door ervaren marketeers en E-commerce specialisten!

  • Hebben wij de juiste module niet in ons assortiment? Laat onze developers jouw module op maat ontwikkelen! Uiteraard afgesteld op al jouw wensen en eisen.
  • Ideaal voor iemand die geen grenzen kent binnen een design/module.
  • Wil jij een bestaande module implementeren? Alle modules zijn bij dit pakket gratis! T.W.V. €2950.
  • Het CMS van de toekomst: Umbraco.
  • Wij vullen alle content op je website. Zolang jij alle media en teksten klaar hebt liggen!
  • Heb jij geen zin om achter een logo aan te lopen? Wij maken er een voor je! Keuze uit 3 conceptversie geheel op maat gemaakt, passend bij jouw huisstijl. Onbeperkte correctierondes.
  • Volledig SEO geoptimaliseerd en dus zoekmachine vriendelijk, word sneller gevonden!
  • Volledig geschikt voor smartphone en tablets gebruikers!
  • Onbeperkt correctie rondes tijdens het proces!
  • De beste klanten service ooit!

Eventuele onderhoud in de toekomst.

Mocht je in de toekomst je website willen aanpassen dan kun je het best naar ons daarvoor, want wij weten hoe alles in elkaar zit. De prijs hiervan hangt af van hetgeen dat je wil aanpassen en of het wel binnen dit pakket valt. Het kan zo zijn dat je toch moet overstappen naar een Custom Website pakket, omdat de wijzigingen die doorgevoerd moeten worden alleen in dat pakket inbegrepen zijn. Wij maken elke avond een back-up van de website. Het kan ook zo zijn dat wij soms met een onderhoudsbeurt aan komen kloppen en dit is geheel gratis. Zodra wij een bug hebben gevonden in 1 van onze websites dan lossen wij dat op. Wij hebben een Cyber Security expert hiervoor. Uiteraard zullen wij voor de oplevering van de website het een en ander testen. Wil je een module inbouwen? Dan kan je ons daarvoor contacteren en wij lossen het voor je op. Dit is geheel gratis, wel rekenen wij arbeidstijd voor het implementeren, echter is dit niet zo duur.

Stap 1: Informatief gesprek en analyseren.

De eerste stap begint uit een intake gesprek (per videoverbinding) om meer inzicht te krijgen op jouw doelen en visies. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een beeld schetsen hoe jouw website eruit komt te zien. We bekijken niet alleen het grafisch ontwerp, maar ook naar technische details. Denk hierbij aan jouw website zo vloeiend mogelijk maken op verschillende apparaten. We bespreken dingen zoals:

 • De doelgroep
 • Doel, waar zie jij jezelf over een aantal jaar?
 • Beschrijving functionaliteiten die jij op je website wil hebben.

Uiteraard bespreken we nog meer onderwerp om jou beter te begrijpen en te helpen.

 

Stap 2: Ontwerp en conceptversie.

Na het intakegesprek is al snel duidelijk wat jij wil bereiken met jouw website. We zijn zo goed als klaar voor de volgende stap, namelijk ontwerpen. De grafische ontwerpers gaan jouw front-end ontwerpen. We bespreken met jou wat jij mooi vindt en wat jij minder mooi vindt aan een website. Wij begeleiden jou bij ieder aspect en voor je het weet komt er een mooi design uitrollen. Nadat jij akkoord gaat met het ontwerp zullen wij de volgende stap voortzetten, namelijk ontwikkelen. 

 

Stap 3: Bouwen en testen.

Nadat het design is gemaakt en jij tevreden bent gaan wij aan de slag. In deze fase gaan we namelijk jouw website realiseren en alle functies koppelen. Ook gaan wij je vragen welke modules je alvast ingebouwd wil hebben. Naast het ontwikkelen gaan we ook aandacht schenken aan performance. Dat betekent dat we de web vitals gaan verbeteren, zodat Google jouw website voorrang kan geven op andere websites. Hierdoor word je sneller gevonden door bezoekers. Daarnaast word jouw website super snel en flexibel!

 

Stap 4: We gaan live!

Hoera! Je website is klaar voor de start. Indien je al een bestaand domein hebt dan zullen we die verhuizen. Ook maken wij emails voor je aan. Ten slotte ontvang je van ons een handleiding voor het beheersysteem die speciaal op maat is gemaakt voor jouw website. Verder zullen we ook een rondleiding geven op de website en het beheersysteem. Mocht je vragen hebben of ergens niet uitkomen dan kun je dit uiteraard vragen wanneer het jou uitkomt. Ook willen wij een evaluatie gesprek met jou als klant om te bespreken hoe de communicatie tijdens het proces is gegaan. Alle feedback is welkom, want we willen zo goed mogelijk presteren voor onze klanten.

Vraag direct offerte aan!

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen? Neem dan direct contact met ons op en wij reageren meteen terug! Meestal reageert Markweb binnen 3 uur terug, dat is pas service!

Neem contact op!

OF

Vraag offerte aan!