Vraag direct offerte!

Laat je website custom bouwen door ons!

veilig, robuust, seo geoptimaliseerd en extra marketing services!

Het Custom website pakket is hét pakket der paketten op Markweb! Bij dit pakket ben je nergens aan verbonden en ken je geen grenzen. Wij gaan met jou overleggen hoe we het best jouw idee om kunnen zetten in een website. Om jouw website zo succesvol mogelijk te maken gaan wij een marketing plan opstellen. Uiteraard indien gewenst! Daarnaast komen veel andere spannende maar leuke dingen kijken bij dit pakket!

Vraag direct offerte!

Het Custom pakket is het pakket voor al jouw doelen en visies

 

Laat grafische ontwerpers werken aan jouw website!

Bij Markweb gaan echte specialisten aan het werk voor jouw web design. Het design is het eerste wat een bezoeker aanspreekt, dus moet het ten alle tijden goed uit de verf komen! 

Wat maakt Markweb zo speciaal?

Grafische ontwerpers met een opleiding in die richting. Echte vakmensen die weten hoe een perfect design eruit moet komen te zien. Daarnaast beschikken wij ook over alle benodigde software en tools om het design zo uniek en speciaal mogelijk te maken. Vele websites hebben een CSS kit die niet wordt ondersteund door alle web browsers. Bij Markweb verzekeren wij je dat jouw website op alle web browsers beschikbaar is.

 

 

Een super snelle website voor een super goede Google ranking!

Naast het uitstekende design voor jouw website houden we ook rekening met andere zeer belangrijke aspecten. Het is 2020, er komt veel kijken bij een website bouwen. Een website maken is één, maar een website perfect maken is twee. Vooral dat laatste is wat het vak spannend maakt.

Wat doet Markweb aan de performance van mijn website?

Bij Markweb krijg je te maken met ervaren Software Engineers. Deze engineers tweaken jouw website, zodat de website sneller, flexibel en toegankelijker wordt voor de bezoekers. Dit is een geheim ingrediënt van Markweb!

Notabene, ook Google kijkt naar de performance en toegankelijkheid van jouw website, dus dit moet in top staat zijn!

Bekijk hieronder wat in dit pakket wordt meegegeven!

 

  • Ideaal voor iemand die geen grenzen kent binnen een design/module.
  • Hebben wij de juiste module niet in ons assortiment? Laat onze developers jouw module ontwikkelen!
  • Wil jij een bestaande module implementeren? Alle modules zijn bij dit pakket gratis! T.W.V. €2950.
  • Het CMS van de toekomst: Umbraco. Met deze beheeromgeving kun jij jouw website makkelijk beheren. Voeg foto's, teksten, knoppen en nog veel meer toe!
  • Wij vullen alle content op je website. Heb je geen tekst, foto's of video's? Wij regelen het voor je!
  • Heb jij geen zin om achter een logo aan te lopen? Wij maken er een voor je! Je krijgt keuze uit 3 concepten geheel gemaakt op jouw huisstijl. Onbeperkt correctierondes!
  • Volledig SEO geoptimaliseerd en dus zoekmachine vriendelijk, word sneller gevonden op Google!
  • Volledig geschikt voor smartphone en tablets gebruikers!
  • Onbeperkt correctie rondes tijdens het proces! We bouwen totdat jij 100% tevreden bent!
  • De beste klanten service ooit!
  • UNIEK: Marketingplan, zodat jouw website optimaal leads kan genereren.
  • Bepaal zelf hoeveel hoofdpagina's jij gevuld wil hebben met content!

Stap 1: Informatief gesprek en analyseren.

De eerste stap begint uit een intake gesprek (per videoverbinding) om meer inzicht te krijgen op jouw doelen en visies. Aan de hand van deze informatie kunnen wij een beeld schetsen hoe jouw website eruit komt te zien. We bekijken niet alleen het grafisch ontwerp, maar ook naar technische details. Denk hierbij aan jouw website zo vloeiend mogelijk maken op verschillende apparaten. We bespreken dingen zoals:

 • De doelgroep
 • Doel, waar zie jij jezelf over een aantal jaar?
 • Beschrijving functionaliteiten die jij op je website wil hebben.

Uiteraard bespreken we nog meer onderwerp om jou beter te begrijpen en te helpen.

 

Stap 2: Ontwerp en conceptversie.

Na het intakegesprek is al snel duidelijk wat jij wil bereiken met jouw website. We zijn zo goed als klaar voor de volgende stap, namelijk ontwerpen. De grafische ontwerpers gaan jouw front-end ontwerpen. We bespreken met jou wat jij mooi vindt en wat jij minder mooi vindt aan een website. Wij begeleiden jou bij ieder aspect en voor je het weet komt er een mooi design uitrollen. Nadat jij akkoord gaat met het ontwerp zullen wij de volgende stap voortzetten, namelijk ontwikkelen. 

 

Stap 3: Bouwen en testen.

Nadat het design is gemaakt en jij tevreden bent gaan wij aan de slag. In deze fase gaan we namelijk jouw website realiseren en alle functies koppelen. Ook gaan wij je vragen welke modules je alvast ingebouwd wil hebben. Naast het ontwikkelen gaan we ook aandacht schenken aan performance. Dat betekent dat we de web vitals gaan verbeteren, zodat Google jouw website voorrang kan geven op andere websites. Hierdoor word je sneller gevonden door bezoekers. Daarnaast word jouw website super snel en flexibel!

 

Stap 4: We gaan live!

Hoera! Je website is klaar voor de start. Indien je al een bestaand domein hebt dan zullen we die verhuizen. Ook maken wij emails voor je aan. Ten slotte ontvang je van ons een handleiding voor het beheersysteem die speciaal op maat is gemaakt voor jouw website. Verder zullen we ook een rondleiding geven op de website en het beheersysteem. Mocht je vragen hebben of ergens niet uitkomen dan kun je dit uiteraard vragen wanneer het jou uitkomt. Ook willen wij een evaluatie gesprek met jou als klant om te bespreken hoe de communicatie tijdens het proces is gegaan. Alle feedback is welkom, want we willen zo goed mogelijk presteren voor onze klanten.

Eventuele onderhoud in de toekomst.

Mocht je in de toekomst je website willen aanpassen dan kun je het best naar ons daarvoor, want wij weten hoe alles in elkaar zit. De prijs hiervan hangt af van hetgeen dat je wil aanpassen en of het wel binnen dit pakket valt. Het kan zo zijn dat je toch moet overstappen naar een Custom Website pakket, omdat de wijzigingen die doorgevoerd moeten worden alleen in dat pakket inbegrepen zijn. Wij maken elke avond een back-up van de website. Het kan ook zo zijn dat wij soms met een onderhoudsbeurt aan komen kloppen en dit is geheel gratis. Zodra wij een bug hebben gevonden in 1 van onze websites dan lossen wij dat op. Wij hebben een Cyber Security expert hiervoor. Uiteraard zullen wij voor de oplevering van de website het een en ander testen. Wil je een module inbouwen? Dan kan je ons daarvoor contacteren en wij lossen het voor je op. Dit is geheel gratis, wel rekenen wij arbeidstijd voor het implementeren, echter is dit niet zo duur.

 • Support op afstand met TeamViewer
 • Telefonisch contact voor vragen of hulp
 • Antwoord op email binnen 48 uur
 • Backup's worden om de 12 uur gemaakt.
 • Beveiligingsupdates worden uitgevoerd.
 • Handleiding CMS.

Bij Markweb beheer jij je website met Umbraco!

Het CMS met meer dan 500.000 actieve gebruikers!

Umbraco is het CMS die in 2019 en 2020 veel prijzen heeft gewonnen. Met maarliefst 500.000+ websites is Umbraco één van de grootste content management systemen in de wereld. Effectief, flexibel, gebruikersvriendelijk en veilig! Lees gauw verder over het CMS..

Lees meer over Umbraco
Foto over Umbraco CMS

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen? Neem dan direct contact met ons op en wij reageren meteen terug! Meestal reageert Markweb binnen 3 uur terug, dat is pas service!

Neem contact op!

OF

Vraag offerte aan!